Panasonic Lumix FT20 – Foto&Video Extrem

Zilele astea au tot fost anuntate camere foto compacte, de la diversi producatori. Inca o frumusica care mi-a sarit in ochi este si modelul indestructibil FT20 de la Panasonic. O camera pentru cei care se aventureaza in cele mai extreme locuri de pe aceasta planeta. Este rezistenta la praf, la socuri, la caderi de la o inaltime de 1.5 metri, poate fi scufundata cu succes la adancimi de pana la 5 metri sau expusa la un ger de -10 °C. Cu siguranta va fi adoptata de practicantii sporturilor extreme, fie ca acestea se desfasoara pe apa, pe partiile de schi sau prin cine stie ce alte coclauri.

Dintre specificatii mai amintim de senzorul de 16.1 Megapixeli, de lentilele wide cu un zoom optic 4x si stabilizator Mega O.I.S., de ecranul LCD de 2.7 inchi si de inregistrarea video la rezolutii de 720p. Sunt sigur ca nu-i lipsesc atat modul iA – Intelligent Auto cat si alte efecte creative.

Prin martie s-ar putea sa fie prezenta si la noi. Revin cu detalii legate de pret.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *