Viscolul din Bucuresti – vazut de la volan

Ca vreau, ca nu vreau, trebuie sa conduc si in conditii de iarna. Nu avem metrou in cartier, nici vreo linie de tramvai rapida, asa ca tot masina personala ramane varianta de baza. Astazi, intre orele 18.00 si 20.00 am parcurs in capitala noastra iubita vreo 30 de kilometri. Da, 2 ore, 30 de kilometri. Vi se pare mult sau putin? 😀  Nu ma plang, este viscol, iarna grea, vorba romanului… asta este. 😀 Important este ca inca se poate circula. Chiar si asa, usurel, usurel.

Ca tot stateam mai mult decat sa conduc, am facut cateva fotografii in trafic, pe soselele pline de zapada. In tot timpul in care am condus nu am intalnit nicio masina de dezapezire, cine stie, poate le-am ratat eu pe toate. Ba nu, am observat o comasare de utilaje langa Parcul Carol, pe la 19.30, pesemne ca se pregateau de actiune.

Deci, pozele, nu foarte spectaculoase. pe urmatoarea pagina.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *