Mediaplayer Philips HMP5000 – scurta prezentare video

De aproape o saptamana ma bucur de serviciile noului mediaplayer Philips HMP5000, un device potrivit celor care prefera divertismentul multimedia in format digital. Nu o sa mai detaliez acum specificatii tehnice, pentru ca am facut-o deja, doar o sa va spun ca mediaplayer-ul Philips s-a comportat excelent, atat pe parcursul auditiilor muzicale cat si in timpul vizionarii materialelor video la rezolutii full HD.

Nu ii reprosez decat ca nu are posibilitatea incorporarii unui hard disk intern. Pe de alta parte, putem reda fisierele digitale de pe alte surse de stocare din aceeasi retea.

Dupa cum spuneam, o scurta prezentare video in care il puteti vedea la lucru, mai jos.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Mediaplayer Philips HMP5000 – scurta prezentare video

  • Pingback: » Concurs: Câștigă un mediaplayer Philips HMP5000

  • February 14, 2012 at 11:39 am
    Permalink

    raspuns intrebare concurs:anul 1927.Am mare nevoie de un mediaplayer,cel prezentat la concurs arata impecabil,l-am privit cu nesat,tare mi-ar trebui!Cu un MEDIAPLAYER HMP5000 as asculta muzica preferata,as viziona materiale video fara sa rog pe cineva sa-mi imprumute aparatul.Un PHILLIPS ramane un PHILLIPS ceea ce inseamna calitate de exceptie.Si arata nemaipomenit!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *