Olympus E-M5 – prima camera micro 4/3 profesionala?

Iata ca, apar si primele imagini la o rezolutie decenta cu Olympus-ul E-M5. Ce ma mira este faptul ca, desi este o camera in format Micro 4/3, arata intocmai ca un DSLR profesional. Pe langa aspectul retro, ca al unei camere Olympus pe film, prezinta si un grip, accesoriu utilizat mai ales in zona profesionala, atat pentru extinderea autonomiei cat si pentru o prindere mai buna in pozitie verticala.

Inca nu stiu mai multe detalii tehnice, acestea vor fi dezvaluite peste cateva zile. Oricum, prezenta gripului ma face sa cred ca este o camera cu specificatii de top, pe care fotografii profesionisti ar trebui sa le aprecieze.

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *