Camera video cu functie de geo-codare (de la Genius)

Sincer sa fiu, ma cam gandesc sa imi cumpar o camera speciala pentru filmatul traseului in timp ce conduc. Cateodata trec cu masina prin locuri atat de frumoase, incat as vrea sa le arat si altora. Nu prea as mai sta cu DSLR-ul proptit in parbriz iar la prima curba mai stransa sa ma trezesc cu el in brate, asta in cel mai fericit caz.

As prefera o camera cu suport de fixare dedicat, fixa si stabila. O astfel de solutie mi-a fost fost sugerata chiar astazi. Este vorba de camera Genius DVR-GPS300 care poate fi prinsa atat pe bordul masinii cat si pe ghidonul unei biciclete sau motociclete si, in plus, care incorporeaza functie de geo-codare a traseului parcurs. Ulterior, cu ajutorul unui software dedicat putem vizualiza pe hartile Google ruta parcursa.

Are o memorie interna de 32GB si inregistreaza in format AVI la rezolutie maxima de 640×480 pixeli. Parca as fi vrut macar un 720p.

Camera Genius DVR-GPS300 are un pret de aproximativ 470 lei.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

3 thoughts on “Camera video cu functie de geo-codare (de la Genius)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *