Flanco, oferta interesanta de Februarie

Interesanta oferta au cei de la Flanco. Acestia anunta ca orice produs cumparat in perioada 6 februarie – 29 februarie 2012, a carui valoare este mai mare de 500 lei,  va beneficia gratuit de garantie All Inclusive pe 4 ani.

Garantia All Inclusive  vine in completarea garantiei primite de la furnizor si garanteaza repararea, inlocuirea sau returnarea banilor pentru orice produs cu defect, in maximum cinci zile de la sesizare.

Serviciile suplimentare acoperite de aceasta garantie sunt: diagnosticarea si repararea la domiciliul clientului, transportul gratuit al aparatului la centrul de service si inapoi la domiciliul clientului, precum si repararea, inlocuirea cu un produs similar sau returnarea banilor in maximum 5 zile.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *