Dell M110 – proiector ultramobil

Incepe sa se aglomereze piata de mini-proiectoare cu LED, chiar si la noi. Mini-proiectoare pentru o mini-tara! :O)) Dupa ce v-am povestit de modelele Asus Led P1 si Benq Joybee GP2, iata ca am ocazia sa va mai arat inca unul. Este vorba despre modelul Dell M110, pe care l-am vazut astazi la sediul Dell Romania. Este chiar mic, usor de purtat (cantareste numai 400 de grame), asa ca poate incape fara probleme in geanta sau rucsacul laptopului cu care mergeti la diverse prezentari.

Dintre caracteristicile sale tehnice amintesc de luminozitatea de 300 Ansi Lumen, de rezolutia de 1280×800 pixeli, de contrastul de 10.000:1 si de faptul ca poate proiecta imagini cu diagonala intre 0.76 si 2.03 metri. Pe partea de conectica, dispune de un port VGA, unul HDMI, unul USB prin intermediul caruia putem reda fisiere JPG, plus o mica boxa cu o putere de 1W. De asemenea, contra-cost poate fi activat un modul wireless. Cu ajutorul acestuia poate fi conectat la laptopuri dar si la smartphone-uri cu iOS sau Android, pentru cele din urma fiind disponibila o aplicatie dedicata in Market-uri.

Cat de curand va fi prezent si la vanzare in Romania, nu s-a putut specifica mai exact cand. Nici de pret nu am aflat nimic.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *