Logitech M600 – Mouse-ul fara butoane si fara rotita!

Logitech anunta inca un interesant gadget, Touch Mouse M600, mouse-ul fara butoane si fara rotita. Nu va impacientati, nu va stresati, tot mouse ramane. Butoanele si rotita au fost inlocuite de o suprafata tactila care a preluat functiile lor. Vom putea controla cursorul de pe ecran prin intermediul functiilor multi-touch, la fel cum o facem pe o tableta sau pe un smartphone.

Cei de la Logitech spun ca putem derula pe orizontala si pe verticala din orice pozitie ar fi asezate degetele pe el. Asta, ramane de vazut. Normal ca are si functiile standard ale unui mouse obisnuit: selectare, click si derulare. Poate fi utilizat ori cu mana stanga, ori cu cea dreapta, iar suprafetele dedicate pentru click pot fi redistribuite cu ajutorul software-ului Logitech SetPoint. M600 este wireless si se conecteaza la PC prin intermediul unui receptor Unifying.

Logitech Touch Mouse M600 va fi disponibil de la mijlocul lunii februarie la un pret recomandat de 70 Euro.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Logitech M600 – Mouse-ul fara butoane si fara rotita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *