Asus: Ultrabook-uri de primăvară, pentru toate fetele

Dragelor, doamnelor, domnișoarelor…  Am să vă fac o confidență… Asus v-au pregătit o interesantă surpriză pentru această primăvară. Vor aduce la sfârșitul lui martie, exclusiv pentru voi, ultrabook-uri Zenbook cu capacul colorat în acel frumos roz-pal, rose-gold cum îl denumesc ei, pe care îl vedeți în fotografia de mai sus. Ce ziceți? Nu-i așa că este un ultrabook foarte drăguț?

Vă mai destăinui încă ceva. Au mai coborât un pic și plaja de prețuri, modelul entry level costând aproximativ 3500 Lei. Configurația de start va consta într-un ecran de 11.6 inchi, un procesor i3-2367M la 1.4Ghz, 4 GB memorie RAM, stocare pe un SSD de 64GB și tehnologie USB 3.0. Cel mai scump model, de 6200 Lei, va dispune de un ecran de 13.3 inchi, un procesor Intel Core i7-2677M, tot 4GB RAM și stocare pe un SSD de 256GB.

Deci, ce zic fetele? S-au hotarât?

Daca încă nu v-ați convins, le mai puteți admira și în galeria de mai jos.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *