Samsung Galaxy Tab 2 – 7 inchi Reloaded

Din ciclul “Ce o sa mai vedem la Barcelona, peste vreo doua saptamani”. De exemplu, in zona expozitionala Samsung, se pare ca nu va lipsi noua tableta de 7 inchi, Galaxy-ul Tab 2 mai precis. Aceiasi 7 inchi, cu aceeasi rezolutie, intr-o alta silueta, mult mai atragatoare decat modelul precedent.

Se bazeaza pe serviciile Android-ului 4.0 (Ice Cream Sandwich), are un procesor dual-core la 1GHz, 1GB memorie RAM, rezolutie de 1024×600 pixeli, Wi-Fi, camera de 3MPix, suport HSPA+, Wi-Fi, Bluetooth 3.0, A-GPS, stocare de 8/16/32GB, slot microSD si o baterie de 4000mAh.

Are doar 10.5mm grosime si va dispune de interfata TouchWiz UI, de marketul Samsung Apps, Hub-urile Samsung atat de cunoscute, Kies Air, ChatON, Allshare Play si multe altele.

Pretul modelului Wi-Fi este in jurul a 450 USD iar al celui cu 3G, 550 USD.

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *