La ce folosesc românii Hotmail-ul

Un grafic foarte interesant pe care l-am văzut astăzi în cadrul unei întâlniri cu cei de la Microsoft România. Cam în ce scopuri este utilizată în România o căsuţă de email free, aşa cum este cea de Hotmail.

După cum vedeţi din grafic, majoritatea o utilizăm în primul rând pentru abonarea la diverse newslettere, pentru notificări ale reţelelor sociale şi abia apoi pentru comunicarea cu alte persoane. De asemenea, o astfel de căsuţă poştală este utilizată şi pentru shopping.

Încă un slide care mi+a atras atenţia în timpul prezentării. Pe prima coloană sunt descrise facilităţile pe care vi le oferea Hotmail-ul în 2006. Pe cealaltă, sunt speficificate facilităţile actuale: spaţiu de stocare nelimitat, ataşamente de 100MB, este de 10 ori mai rapid, oferă suport pentru majoritatea smartphone-urilor iar cantitatea de spam a scăzut de la 35% la numai 3%.

Revin şi cu alte detalii cât de curând.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *