HP lansează prima staţie de lucru all-in-one (Powered by Nvidia)

Dan Dragomir este prezent la evenimentul HP din Las Vegas şi ne-a oferit deja primele detalii ale staţiei de lucru all-in-one HP Z1. Între timp, cu ajutorul celor de la Nvidia, aflăm mai multe amănunte.

Sistemul HP Z1 este dedicat în primul rând profesioniştilor care utilizează aplicaţii grafice puternice, unităţile profesionale de procesare vizuală Quadro cu memorie de până la 2GB fiind certificate pentru un spectru larg de aplicaţii precum CAD, sau aplicaţiile dezvoltatorilor Adobe, Autodesk şi Dassault Systems.

Z1 este dotat cu un ecran IPS de 27-inci cu o rezoluţie de 2560×1440 pixel şi dispune de noile plăci grafice Nvidia Quadro (500M, 1000M,3000M şi 4000M). Configuraţia mai constă în procesoare Intel de la Core i3 şi până la Intel Xeon, memorie RAM de până la 32GB, stocare de până la 2TB şi tehnologie USB 3.0. Configuraţia completă, aici:  http://www.hp.com/z1.

Preţurile pornesc de la 1900 USD. Va fi disponibil din luna aprilie.

Îmi place arhitectura interioară.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *