Multe Ultrabook-uri în oferta Koyos.ro

După cum poate ştiţi deja, sunt un fan înfocat al ultrabook-ului. Este un echipament care combină eficient portabilitatea sporită cu performanţa, util celor care îşi desfăşoară activitatea şi în afara biroului. Sincer, următorul meu laptop are mari şanse să fie un ultrabook pentru că îmi poate oferi ceea ce am nevoie.

Aşa că, urmăresc toate ştirile legate de ultrabook-urile care apar şi la noi în ţară. Într-un comunicat primit pe email, am văzut că şi cei de la Koyos.ro au destule ultrabook-uri în oferta lor. Chiar 10 modele, atât cunoscutele Asus  Zenbook UX31 şi UX21, Acer-uri S3 dar şi HP Folio sau Toshiba Portege Z830. În schimb, văd ca nu au modelul Lenovo.

Nu am testat noul HP Folio dar m-aş cam încumeta să o fac, totul e să am de unde. Configuraţia sa tehnică include un procesor Intel Core i5 la 1.6Ghz, un ecran de 13 inchi, 4GB memorie RAM, stocare pe un SSD de 128GB, tehnologie USB 3.0 şi cântăreşte doar 1.5Kg.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Multe Ultrabook-uri în oferta Koyos.ro

 • February 15, 2012 at 3:16 pm
  Permalink

  Vezi ca nu suna bine:
  “Acesta dispune de un procesore”

  Reply
  • February 15, 2012 at 3:49 pm
   Permalink

   da, ai dreptate… modificat. 😀

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *