Sony PsVita pe rafturile eMag.ro!

Dupa cum ma asteptam, PSVita, noua consola de gaming portabila a celor de la Sony, isi face aparitia pe eMag.ro. Modelul Wi-Fi va costa 1149 lei iar modelul 3G cu 300 de lei mai mult, adica 1449 Lei. Sincer, modelul Wi-Fi nu mi se pare extraordinar de scump, daca ne gandim ca un PSP, in perioada lui de glorie, eram cam 1000 Lei. Cred ca modelul vechi se va ieftini cat de curand; chiar s-a facut 550 Lei!

Specificatiile ei tehnice constau intr-un ecran OLED de 5 inchi cu o rezolutie de 960 x 544 pixeli, un procesor quad-core ARM Cortex-A9, 512MB memorie RAM si mai dispune si de camere foto incorporate. Aceasta cantareste 260 de grame si are o grosime de 18.6mm. Despre cum se comporta, despre ce mai putem face cu ea in afara de a ne juca non-stop, veti afla cu siguranta zilele urmatoare.

Nu mai stati, faceti precomanda. Va zic eu, merita! 😀  La mine deja face pressing un mic pustiulic. I-am zis: “Sa vedem mai intai cum te comporti la scoala!” :O)) Santaj! 😀

Sa nu uit, treceti si pe la raftul cu carduri de memorie pentru PsVita. Fara ele, nu prea aveti ce face.

Sa mai zic ca acum este momentul pentru niste jocuri de PSP la preturi bune?

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *