HTC One X – inca un smartphone quad-core

Inca un smartphone cu procesor quad-core Nvidia Tegra 3 a facut valuri astazi pe internet. Este vorba de modelul One X de la HTC, un terminal care nu trebuie deloc neglijat. Zvonurile spun ca One X va dispune de un ecran de 4.7 inchi HD, camera de  8 megapixeli si ca va fi foarte subtire.

Deocamdata  atat, voi vedea mai multe la Barcelona, daca voi avea timp.

Via.

Ce as mai vrea sa vad de la producatori. Un astfel de smartphone, cu procesor quad-core, este o scula extrem de puternica, care poate indeplini sarcini diverse, de la cele dedicate divertismentului si pana la cele tip office. Dar, pentru vizualizarea confortabila a unui document office de exemplu, ar trebui ca desktopul lui sa fie extins pe un ecran mai mare. Adica as vrea sa am la dispozitie si solutiile de andocare la care sa putem conecta un monitor si chiar o tastatura. Astfel de accesorii astept de la ei. Un smartphone quad-core, are nevoie de extinderea spatiului vizual pe un ecran mai mare pentru a-si dovedi cu adevarat utilitatea.

Si inca ceva: ar cam trebui marita si capacitatea de stocare interna. 8GB nu mai sunt de ajuns. Vreau sa vad in specificatii 64GB, ba chiar 128GB. Pai, ori facem treaba, ori nu mai facem? 😀


Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *