SGS2 – 20 de milioane de unitati livrate

In numai 10 luni de cand a fost lansat, SGS-ul II a ajuns la cifra de 20 de milioane de unitati livrate. Impreuna, SGS si SGS2 cumuleaza 42 de milioane de unitati livrate.

Deci, chiar este un mega succes pe piata telefoanelor mobile. Sa mai spun ca Samsung sunt numarul 1 in Romania la ora actuala? Detalii aici.

Plus ca, in Romania, SGS2 se vinde mai ieftin decat iPhone-ul 4, ceea ce mi se pare jenant din partea celor de la Apple.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

5 thoughts on “SGS2 – 20 de milioane de unitati livrate

 • February 23, 2012 at 8:44 am
  Permalink

  Telefoanele Samsung erau absolut MIZERABILE, erau cele mai mari porcarii si rahaturi de telefoane mobile cu un soft jegos care se bloca. Nici fizic nu erau mai reusite, calitatea materialelor fiind proasta.
  De cand a intrat Google cu Android in ei brusc au stiut sa le faca bine si au inceput sa aiba succes. Samsung nu a facut nimic pentru cota lor de piata la telefoane mobile, Google este cel care i-a invatat ce si cum sa faca, pentru ca Samsung este o companie de coreeni care tot asiatici tampiti sunt.

  Reply
  • February 23, 2012 at 9:08 am
   Permalink

   ma, important este ca au evoluat.
   si nu poti spune ca numai SO-ul Google este totul; harware-ul este facut de ei, chiar construiesc echipamente performante…

   Reply
 • February 24, 2012 at 2:43 am
  Permalink

  “Un mega succes?” Bogdan, sa nu uitam ca iPhone 4s s-a vandut in 3 luni in aprox. 33 de mil de ex., deci…

  Reply
  • February 24, 2012 at 6:02 am
   Permalink

   :)) ala e giga succes :))

   Reply
 • Pingback: » Deja au fost precomandate 9 milioane de SGS3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *