Galaxy Beam – smartphone-ul cu proiector incorporat

Iata ca, incep sa apara gadgeturile care vor fi lansate la MWC in Barcelona. Unul dintre ele este si noul Samsung Galaxy Beam, un smartphone cu proiector incorporat.

Proiectorul are o putere luminoasa de 15 lumeni si poate afisa imagini cu o diagonala de pana la 50 de inchi. Pe lumina puternica, nu cred ca se va distinge mare lucru din imaginea proiectata. Dar, pana la urma, ar putea fi un gadget foarte cool sau chiar o unealta de business, utilizata la diferite prezentari, asta in cazul in care iluminarea ambientala o permite.

In rest, specificatiile constau intr ecran de 4 inchi cu rezolutie WVGA, un procesor dual-core la 1GHz, camera de  5MPix care poate inregistra la rezolutii de 720p, Bluetooth 3.0, Wi-Fi, GPS, slot microSD si un acumulator de 2000mAh. Normal, sistemul de operare este un Android 2.3.

Via.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *