HTC One X – Un smartphone premium, care strălucește la capitolul multimedia

HTC anunță smartphone-ul One X, un model cu o linie de design atrăgătoare, chiar fashion aș putea spune. Acesta are un procesor quad-core Tegra 3, un ecran de 4.7 inchi cu o rezoluție de 1280 x 720 pixel, 1GB memorie RAM, stocare internă de 32GB, cameră de 8 megapixeli, plus Android 4 și HTC Sense.

Cu ce ne mai încântă? Cu o carcasă din policarbonat care are o grosime de numai 8.9 mm, cu tehnologia NFC, cu portul MHL-HDMI dar și cu diafragma f/2.0 a lentilelor, valoare care îl va pune în valoare în mediile slab luminate. De asemenea, camera are suport pentru fotografierea în rafală și pentru filmarea la rezoluții full HD. Să nu uităm de sistemul audio cu tehnologie Beats, dedicat celor cu ureche fină.

Deci, One X, este un smartphone premium, cu o configurație care poate asigura un suport multimedia complet. Se pare că au învățat din greșelile pe care le-au făcut anul trecut, când au încercat să intre pe toate segmentele de piață, lăsând de izbeliște design-ul. Sper că își vor concentra eforturile pe astfel de terminale.

Din câte au spus cei de la HTC, peste vreo două luni s-ar putea sa fie prezent și prin Europa.

Via.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “HTC One X – Un smartphone premium, care strălucește la capitolul multimedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *