Huawei Ascend D – da, așa parcă mai merge…

De curând v-am prezentat impresiile mele despre smartphone-ul Huawei Honor, care va fi cât de curând la vânzare și în România. Un smartphone care m-a mulțumit prin comportament și performanțe, dar care m-a dezamăgit la capitolul design.

Iată că, cei de la Huawei și-au dat seama că pentru a fi mari pe această piață, trebuie să umble puțin și la design, materiale și finisaje. Astăzi au anunțat la MWC noile modele Ascend D Quad și Ascend D Quad XL, smartphone-uri cu Android care arată chiar foarte bine. Intră în altă clasă, parcă sunt altceva.

Modelul Ascend D Quad are un procesor quad-core de tip ARM la 1.5 Ghz pe care chinezii îl laudă ca fiind cu 49% mai performant decât cele ale concurenței, un ecran de 4.5 inchi cu rezoluție 720p, acumulator de 1800MAh, cameră de 8 Megapixeli, un profil de 8.9mm și Android 4.0.

Modelul Quad XL diferă doar printr-un acumulator mai mare, de 2500 mAh, profilul lui fiind de 10.9mm.

Ambele vor fi prezente pe piață din trimestrul al doilea. Sunt curios și ce prețuri vor avea.

Sper să le pot vedea la fața locului.

Via.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *