Samsung Galaxy Tab 2 10.1 – Tableta dual-core cu Android 4

Samsung au anuntat oficial si tableta Galaxy Tab 2 cu ecran de 10.1 inchi. Aceasta va fi lansata in Marea Britanie in luna martie.

Specificatiile constau intr-un procesor dual-core la 1GHz, 1GB memorie RAM,  rezolutie WXGA (1280×800 pixeli), camera de 3MPix, capacitati de redare si inregistrare video HD 720p, Wi-Fi, Bluetooth, HSPA+, A-GPS, memorie interna de 16  sau 32GB, slot microSD si un acumulator de 7000mAh.

Aceasta are numai 9.7mm grosime si functioneaza pe bazele Android-ului 4.  Este o tableta cu un design atragator, eleganta, bine construita. Dar, parca as fi vrut sa aiba un procesor quad-core, asa cam ramane in urma competitiei taiwaneze din punct de vedere al puterii de procesare. Nici nu docking nu ar fi fost rau.

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *