Către Barcelona, către MWC 2012

Gata, plec către aeroport, taxi-ul mă așteaptă. Pentru câteva zile, echipa ÎmiDoresc.ro (adică eu și cu mine 😀 ) va participa la Congresul Mondial al Telefoniei Mobile (MWC), la invitația celor de la Samsung România. Este prima mea participare la acest eveniment, așa că sunt extrem de nerăbdător să ajung cât mai repede acolo. În plus, sunt onorat să călătoresc alături de Dan Dragomir, Ionuț BălanBogdan Bele și Constantin Barbu, oameni din “industrie” care se bucură de aprecierea mea necondiționată, așa că va fi o călătorie pe cinste.

Cu siguranță voi reveni de acolo cu materiale gadgetăristice care de care mai interesante. De asemenea, pe cât îmi va permite timpul și conexiunea la internet, voi încerca să vă prezint cât mai multe noutăți de la fața locului. Am cu mine două camere foto, una video, laptopul, tableta, nu o să iert nimic. Păzea!

Așa că, stați pe aproape…

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Către Barcelona, către MWC 2012

 • February 27, 2012 at 5:02 pm
  Permalink

  Drum bun si asteptam noutati si poze cat mai curand!

  Reply
 • February 27, 2012 at 7:58 pm
  Permalink

  Asteptam:)…Succes! Drum bun si sa nu speriati prea mult spanioloaicele:P

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *