A doua zi la MWC-ul din Barcelona

Acum am ajuns în camera de la hotel. A fost o zi extrem de lungă, una în care am alergat de dimineața și până spre seară să văd cât se poate de multe gadgeturi aici la MWC 2012. Această a doua zi în expoziția de la Barcelona a fost mai fructuoasă, am văzut majoritatea celor mai importante echipamente lansate.

Am fost într-o alertă continuă, pentru a nu scăpa nicio lansare importantă. Am pus mâinile pe Panasonic Eluga, pe Asus Padfone, pe Nokiile 900 si 808, pe Sony Xperia X, pe HTC-ul One X, pe LG-ul Vu, pe Huawei-ul Ascend D și chiar pe Fujitsu-ul Arrow. Plus alte câteve vizite pe la diverse alte standuri sau mese rotunde Samsung.

Despre fiecare, fotografii și filmări, cât se poate de curând, mâine mă întorc în țară, acolo unde internetul merge așa cum trebuie. Trebuie să remarc că, astăzi, am avut un ghinion teribil, nu am reușit să prind conexiune la internet niciunde. Ca un făcut, nu a mers deloc. Doar acum, la un ceas târziu, mă pot bucura de așa ceva, totuși la o bandă prea îngustă pentru ceea ce am de făcut eu.

Acum, o sa vă mai arăt câteva instantanee din cadrul expoziției.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “A doua zi la MWC-ul din Barcelona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *