MWC 2012 – Cu mâinile pe Samsung Galaxy Note 10.1

Aici la MWC, spațiul expozițional al celor de la Samsung este bazat în principal pe conceptul de Note. Este prezent atât smartphone-ul  lansat anul trecut dar mai ales noua tabletă cu ecran de 10.1 inchi.

Din punct de vedere artistic, adică al designului, pot spune că este un echipament care mi-a plăcut. Bine construită, cu finisaje premium, plastice de calitate, nu arată deloc rău. În schimb, nu mi-a plăcut faptul că ecranul este lucios, prea lucios, astfel că reflectă orice sursă luminoasă. Am butonat-o pentru 10-15 minute, timp în care am fost mulțumit de cum răspund funcțiile tactile și accelerometrul. De asemenea, am remarcat și fluența cu care se mișca în orice aplicație am deschis-o. Este o tabletă foarte subțire (8.9mm) și chiar ușoară (583 grame), fiind în acest fel extrem de simplu de manevrat.

Fișa ei tehnică constă într-un procesor dual-core la 1.4Ghz, 1GB RAM, stocare de 16/32/64 GB, cameră de 3 Megapixeli pe spate, Wi-FI, opțional 3G, A-GPS, slot microSD, Android 4.0 și capacitate de redare videoclipuri la rezoluții full HD.

Pentru că avem la dispoziție și un stylus, nu-i lipsesc aplicațiile dedicate marca Samsung. Și încă un pic mai mult. Aceasta are preinstalată în premieră suita de aplicații Adobe Touch Apps, care include Photoshop Touch și Adobe Ideas. Sună bine, nu?

Alteca câteva imagini, mai jos.

Sper să pot reveni cât de repede se poate și cu un material video al ei.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

5 thoughts on “MWC 2012 – Cu mâinile pe Samsung Galaxy Note 10.1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *