MWC 2012 – Ultrabook-ul Samsung din Seria 9 este demențial!

În spațiul expozițional al celor de la Samsung, pe lângă smartphone-uri și tablete, am văzut și noul ultrabook din seria 9. Pot spune că m-a impresionat chiar plăcut, este un echipament premium, cu finisaje și materiale de top, plus că este incredibil de subțire (12.9 mm grosime) și foarte ușor.

Configurația modelului expus acolo consta într-un procesor Intel Core i7-2637M la 1.7 Ghz, 4GB memorie RAM, stocare pe SSD, USB 3.0, windex-ul lui fiind de 5.5.  Am uitat să spun, acesta are un ecran de 13.3 inchi care afișează o rezoluție de 1600×900 pixeli.

Ce să mai, este un echipament care poate face parte din arsenalul unui manager de top, având atât un design deosebit, cât și o putere de procesare superioară.

Alte câteva imagini, pe următoarea pagină.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “MWC 2012 – Ultrabook-ul Samsung din Seria 9 este demențial!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *