Adobe Photoshop Touch – prezentare la MWC 2012 in Barcelona

Pe langa toate smartphone-urile lansate la MWC 2012 in Barcelona, la fel de importanta mi se pare si suita de aplicatii Adobe Touch Apps, pe care le-am vazut instalate pe tableta Samsung Galaxy Note 10.1. S-ar putea sa fie aplicatiile de care aveam nevoie pentru prelucrarea rapida a fotografiilor pe tableta mea cu Android; cu siguranta voi sti dupa ce le voi butona personal.

Dar, trebuie sa recunosc ca suna foarte bine. Cei de la Adobe s-au gandit sa intre si pe aceasta piata a tabletelor, domeniul IT cu cea mai spectaculoasa crestere. Cunosc destui fotografi profesionisti care au nevoie de astfel de aplicatii, multi dintre ei fiind deja posesori de tablete, preferandu-le si la prezentarea portofoliului lor.

Asa ca, cand am nimerit la prezentarea Adobe-ului Photoshop Touch, am ramas acolo sa vad ce poate face. Si, chiar mi-a placut. Interfata este intuitiva, are functii destul de complexe, unele dintre ele interactionand chiar si cu camera foto a tabletei. Iar vizualizarea 3D a layerelor aplicate fotografiei chiar ca m-a dat pe spate.

Maine o instalez si eu, costa doar 32 de lei. Trebuie sa amintesc ca este o suita disponibila atat pentru Android cat si pentru iOS.

Hai sa vedem impreuna prezentarea celor de la Adobe in cadrul MWC 2012 in Barcelona.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *