MWC 2012: primul ultrabook cu ecran 15 inchi; iata ca se poate!

Primul notebook de 15 inchi despre care am concluzionat ca l-as purta cu mine toata ziua, pentru ca este destul de usor si de subtire, este modelul Sony Vaio SE. Un laptop cu putin sub 2 Kg si cu o grosime de 24.5 mm.

Dar, se pare ca Samsung vrea sa coboare si mai mult bariera. La MWC 2012 in Barcelona am vazut notebook-ul cu ecran de 15 inchi al seriei 9, fratiorul mai mare al ultrabook-ului de 13 inchi. Pe langa aspectul premium, de top, cu o carcasa din aluminiu si finisaje de super-calitate, acesta cantareste numai 1.5 Kg si are o grosime de 14.9mm. Cantareste cat modelul HP Folio care are un ecran de 13 inchi. ­čśÇ Da, cred ca il putem numi primul ultrabook de 15 inchi.

Configuratia modelului prezentat acolo consta intr-un ecran de 15 inchi cu o rezolutie de 1600×900 pixeli, procesor Core i7 2637M la 1.7Ghz, 4GB memorie RAM, USB 3.0 si un timp de boot-are de numai 9.8 secunde.

Da, cu siguranta ca specificatii atata de meseriase vin si cu un pret pe masura. Alte cateva imagini, mai jos.

 

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “MWC 2012: primul ultrabook cu ecran 15 inchi; iata ca se poate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *