Bitdefender la MWC 2012 in Barcelona

In cadrul expozitiei MWC 2012 de la Barcelona am trecut si pe la standul Bitdefender. Compania noastra era prezenta acolo cu software-ul Bitdefender Mobile Security, solutie antivirus si de securitate pentru Android, una dintre cele mai bune la ora actuala in lume. Chiar am aflat ca aplicatia lor se vinde destul de bine in lumea intreaga.

Am inteles ca o puteti descarca gratuit dar dupa un anumit timp anumite module se vor dezactiva. Daca doriti sa le folositi pe toate, va trebui sa plati un abonament Premium de 7.95 Euro/an. Nu mi se pare scump. Bineinteles, aceasta suita software permite identificarea pozitiei terminalului si stergerea de la distanta a datelor in momentul in care acesta a fost pierdut sau furat.

Mai jos, veti putea urmari o prezentare in detaliu a solutiei de securitate Bitdefender Mobile Security.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *