MWC 2012 – Cu mainile pe Sony Xperia S – Un alt smartphone de top

Un alt smartphone care mi-a facut cu ochiul la MWC 2012 in Barcelona este si noul Sony Xperia S. De ce? Pai, in primul rand ca arata foarte bine; are un design deosebit, modern, o constructie riguros geometrica, cu o suprafata frontala perfect dreptunghiulara si un spate curbat, total diferita de ce mai exista pe piata. Are acel look care te atrage si care iti place din prima.

Nici specificatiile nu sunt mai prejos: un ecran de 4.3 inchi multitactil care afiseaza o rezolutie de 720x 280 pixeli si care se vede extraordinar de bine, un procesor Qualcomm MSM8260 Snapdragon dual-core la 1.5 Ghz, un procesor grafic Adreno 220, 1GB memorie RAM, stocare interna de 32GB si un acumulator de 1750 mAh. Terminalul expus functiona pe bazele Android-ului 2.3, presupun ca va avea partea de un upgrade la ICS cat de curand.

Bineinteles ca este un adevarat phone-camera, adica un telefon care poate realiza fotografii si filmari de calitate. Pentru aceasta, dispune de un senzor de 12 Mpix cu autofocus si Flash care poate filma la rezolutii full HD.

Mi-a placut feeling-ul pe care ti-l da la utilizare, este un device bine construit si care se misca pe masura, rapid, fluent. Are si look-ul dar si configuratia care sa-l puna in valoare. Cine stie, poate il voi mai vedea si in Romania, dar ma cam indoiesc. La fel ca in cazul HTC-ului, nu am priza nici la agentia care se ocupa de telefoanele Sony.

I-am facut si un scurt videoclip. Daca il urmariti, veti observa cat de bine se vede ecranul, ce culori misto, vibrante, afiseaza. De asemenea, o sa vedeti ce raspuns rapid are camera la utilizare.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “MWC 2012 – Cu mainile pe Sony Xperia S – Un alt smartphone de top

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *