Lady Bloggers Party

La invitația celor de la Vodafone România și a lui Cristi Manafu, am participat vineri seara la o frumoasă întâlnire a blogosferei autohtone. Frumoasă și la propriu, și la figurat – Lady Bloggers Party, o petrecere dedicată în special fetelor. Nu știu ce căuta un moș ca mine pe acolo, majoritatea bloggerilor și bloggerițelor fiind tineri sau foarte tineri, simpatici, veseli, puși pe distracție. Dar, m-am simțit foarte bine. Printre câteva păhărele cu diverse licori, m-am întreținut pe diverse teme tehnice cu Sorin, Radu, Bogdan, Emil dar și pe alte subiecte cu Cristi, Cetin și alții.

Fotografii de la eveniment găsiți aici si aici. Evenimentul s-a desfășurat în clubul The Floor unde, din câte am înțeles, au fost prezenți cam 90 de bloggeri. Eu m-am retras împreună cu Sorin mai devreme, tocmai când începea dănțuiala. Deh, om bătrân, care trebuia să se trezească devreme.

Așa că, pe data viitoare…

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Lady Bloggers Party

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *