Tableta cu Windows 8 de la Nokia?

Sincer, ma cam asteptam ca Nokia, in urma infratirii cu Microsoft, sa incerce sa lanseze pe piata si o tableta. Vine Windows 8, cu siguranta vor incerca sa intre si pe aceasta piata. Dintre specificatii am aflat doar dimensiunea ecranului – 10.1 inchi si procesorul, un dual-core Qualcomm SnapDragon S4.

Personal, astept tabletele cu Windows 8, mi se pare sistemul de operare care s-ar potrivi cel mai bine stilului meu. Sper sa fie cat mai multe si cat mai apropiate ca pret de cele cu Android. O data cu lansarea oficiala a acestui sistem de operare, cu suport atat pentru arhitectura Intel cat si pentru cea ARM, va porni o competitie acerba in lumea tabletelor. Daca strategia Microsoft va fi cea corecta, vor avea numai de castigat.

In schimb, despre o tableta Nokia, nu prea m-as pronunta. Tinand cont de esecul lor pe piata netbook-urilor, unde au venit cu un echipament prea scump fata de concurenta, sper sa nu repete aceeasi greseala si cu tableta. Daca pretul acesteia va fi peste cel al tabletelor taiwaneze, nici fanii cei mai inraiti ai marcii nu o vor cumpara.

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *