IE9 – Browser-ul pe care iubeai să îl urăști (The Browser You Loved To Hate)

Interesantă noua campanie de promovare pentru Internet Explorer 9. Știți doar ce se spune despre browser-ul celor de la Microsoft: “La ce este bun Internet Explorer? Ca să descarci Firefox!”.

Așa că, au ales să facă o campanie inedită în care se folosesc de toate nemulțumirile utilizatorilor, chiar fac un pic de mișto de versiunile anterioare.  Un fel de psihologie inversă, foarte la modă în online la ora actuală, în special pe bloguri sau  în rețelele de socializare.

Practic, Microsoft încearcă să ne comunice, într-un mod mai prietenos, avantajele utilizării noului IE9, cât de bun este el, că le poate face pe toate, că nu are nicio legătură cu trecutul pe care l-au luat în derâdere.

Chiar au realizat și un clip de promovare.

Nu știu ce să spun, hai să-i mai acord o șansă, mai îl descarc încă o dată, deși în versiune beta nu m-a convins. Mai multe detalii aici:

http://browseryoulovedtohate.com/.

PS. Mi-am adus aminte. Aș vrea ca Microsoft să-și facă autocritica și pentru sisteme de operare ca Vista sau Millenium, care mi-au mâncat tinerețile. Sisteme de operare care veneau la pachet cu laptopurile, le plăteam adică, și pe care le dezinstalam imediat, alegând să folosim versiuni anterioare. Sisteme de operare pe care le-am urât din tot sufletul…

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *