Cele importante reduceri ale campaniei Flanco Black Week

Toată lumea cred că a auzit deja de nebunia care va începe de mâine în magazinele Flanco. În perioada 22-27 martie, aceștia vor susține campania Black Week, în care vor comercializa anumite produse eletronice, IT sau electrocasnice cu reduceri de până la 50%. De data asta nu voi face remarci sau comentarii despre prețuri, comparații cu oferta altor magazine, doar o să vă arăt broșura de promovare a evenimentului, în care sunt prezentate cele mai mișto produse care intră în promoție. Din câte am aflat, pe lângă cele din broșură, vor fi și alte produse cu prețul redus.

Așa că, cititorii ÎmiDoresc.ro au șansa de a vedea încă din această seară produsele care intră în promoție, precum și prețurile aferente. Așa că, consultați broșura, faceți-vă calculele și, dacă ați găsit ceva interesant, mâine fugiți la Flanco… Eu am văzut deja un anumit televizor 3D care îmi cam face cu ochiul…

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

4 thoughts on “Cele importante reduceri ale campaniei Flanco Black Week

 • March 21, 2012 at 7:25 pm
  Permalink

  Dacă îmi spui că te gândești serios să îți iei televizor 3D LCD, îmi schimb părerea despre tine…

  Reply
  • March 21, 2012 at 7:27 pm
   Permalink

   :)) de ce man? pentru la tara nu ar fi bun? 😀

   Reply
 • March 21, 2012 at 7:42 pm
  Permalink

  La țară iți trebuie un grătar bun și un spay anti țânari. Nu o pocnitoare de televizor LCD…

  Reply
  • March 21, 2012 at 8:07 pm
   Permalink

   da, LED-ul ala Philips full HD la 1400?

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *