HP Folio – Un ultrabook chiar mișto

Astăzi, la evenimentul HP de lansare al stației grafice all-in-one Z1, am văzut pentru prima dată (pe viu) ultrabook-ul Folio. Despre care pot spune că m-a impresionat plăcut. Construcție elegantă, simplă, slim, compactă, aluminiu pe capac și pe zona de sprijin a palmelor, chiar o bijuterie de portabil. Un ultrabook cu un aspect oarecum tipic HP, mai către zona business, dar și cu un preț mai greu digerabil de către clienții consumer.

Modelul expus acolo avea un procesor Core i5-2467M la 1.6Ghz, 4GB memorie RAM, stocare pe un SSD de 128GB, prețul lui fiind pe undeva pe la 5000 lei. Oricum, mi-a plăcut și cine știe, poate îl și testăm…

Mai multe fotografii,  pe următoarea pagină.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *