Cinci români vor purta Torța Olimpică (o inițiativă Samsung)

Samsung, unul dintre sponsorii principali ai Olimpiadei din Londra, susține o frumoasă inițiativă, numită Everyone’s Olympic Games. Cei de la Samsung vor duce la Londra oameni din majoritatea țărilor participante la Olimpiadă, aceștia având rolul de a purta Torța Olimpică alături de David Beckham, ambasadorul global al Jocurilor.

Printre aceștia se vor afla și  cei cinci români din fotografii, aceștia fiind desemnați ambasadori locali și Purtători ai Torței Olimpice. Ei sunt Cristina Bogdan, Bogdan Cismariu, Adrian Hădean, Cătălin Stelian și Radu Marius, oameni din medii diferite, cu pasiuni diferite, care au fost votați de către susținătorii lor și care au fost confirmați ulterior de către Comitetul Olimpic.

Adrian Hădean este blogger și bucătar-călător, așa cum singur se autodefinește, cunoscut și pentru inițiativa Farfurii Curate. Cristina Bogdan, singura fată din grup, este lector universitar și profesoară de antropologie la Universitatea București.  Cătălin Sterian este actor. Bogdan Cismariu este ghid montan. Marius Radu, un pasionat de jocuri video, lucrează la o firmă de profil. Deci, cum am spus, oameni diferiți, cu meserii și pasiuni diverse, pe care îi va uni un singur țel – reprezentarea României în cadrul evenimentului Samsung de la Londra. Din câte am înțeles, fiecare va alerga câte 300 de metri cu Torța Olimpică, deci 1.5 Km vor aparține României.

Alte câteva imagini de la eveniment, mai jos.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *