HTC One X – in oferta Orange Romania

Deci, pana la urma, se pare ca Orange Romania vor fi primii care vor avea la vanzare cel mai meserias smartphone HTC de pana acum, One X, pe care l-am vazut pentru prima data la MWC in Barcelona. De cateva zile tot urmaresc site-ul lor, pretul terminalului ba apare, ba dispare, acum a aparut din nou.

Acesta are preturi incepand de la 239 Euro si pana la 600 Euro (la liber). Pentru a-l cumpara la 239 Euro, trebuie sa faceti un abonament pe 2 ani in valoare de 35 Euro/luna.

Specificatiile de pe site sunt in general aceleasi prezentate la Barcelona: Android 4, ecran HD de 4.7 inchi, stocare interna de 32GB, camera de 8 Megapixeli. Dar, ce ma intriga este faptul ca procesorul smartphone-ului din oferta Orange este un dual-core nVidia AP33 1.5GHz XMM6260, iar eu stiam ca acesta va avea unul quad-core.

Tind sa cred ca este o greseala a celor de la Orange, ma informez si revin cu detalii.

Update. Au corectat. Am avut dreptate, era gresit pe site. Este un procesor Quad!

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “HTC One X – in oferta Orange Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *