Între Criș și Daneș

Criș și Daneș sunt un sat, respectiv o comună, de lângă Sighișoara. Duminică am trecut prin satul Criș mai mult ca să vedem dacă s-a ma schimbat ceva pe la Castelul Bethlen, pe care l-am mai vizitat prin 2008. Din păcate, a rămas în același stadiu, de veșnică reconstrucție. Se pare că moștenitorii nu au fonduri suficiente. Personal, nu cred că vor avea vreodată, acolo trebuiesc investite sume importante. Fără un investitor sau cumpărător care să-l transforme într-un obiectiv turistic, nicio șansă.

Este păcat, pentru că locurile sunt încântătoare iar pe drumul care șerpuiește printre dealuri este o plăcere să conduci. Sau, cine știe, să colinzi, să te plimbi aiurea, acolo unde te duc pașii, cu rucsacul în spinare.

De data asta, am condus. Chiar am filmat drumul dintre Criș și Daneș.
 

 
Filmarea a fost realizată cu o compactă – Nikon Coolpix P7100.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *