Preturi Asus Padfone (in Taiwan)

Deci, Asus Padfone, sistemul smartphone-tableta-tastatura pe care l-am vazut la MWC, va fi disponibil in Taiwan de la jumatatea acestei luni. Inca nu se stie cand va aparea in Europa, in special in Romania, personal cred ca o sa mai avem de asteptat ceva timp.

Intre timp, am aflat preturile cu care va fi comercializat in Taiwan. Stiu ca nu pot fi comparate cu cele de la noi, dar macar facem o estimare. Deci, numai smartphone-ul va costa aproximativ 610$; smartphone-ul + tableta + stylus-ul bluetooth va avea un pret de aproximativ 850$. Tot ansamblul (smartphone + tableta + tastatura) va fi comercializat la 980$.

La noi, transformati Dolarii in Euro si cam pe  acolo vor fi preturile.

Cred ca Padfone ca este unul dintre gadgeturile cele mai misto in 2012, sper ca va fi disponibil si la noi. Mai vedem…

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *