Receptor GPS pentru Transformer Prime

Toată lumea știe de problemele în funcționare ale GPS-ului de pe Transformer Prime. Cumva, construcția carcasei în întregime din aluminiu, nu a fost o alegere tocmai inspirată. Eu mă întreb totuși, inginerii ăia de la Asus, proiectanții, nu au testat și ei GPS-ul înainte să-și dea ok-ul pentru producerea ei?

După cum mă așteptam, Asus vor rezolva problema cu un dispozitiv extern, un dongle, care va îmbunătăți recepția semnalului GPS. Se pare că pe 16 aprilie vor activa un site, pe care utilizatorii se pot înregistra pentru obține acest dongle pentru GPS. Umblă zvonul că acestea vor fi oferite gratuit de către cei de la Asus, eu nu aș băga mâna în foc dar, dacă se va întâmpla așa, ar crește cu siguranță în ochii consumatorilor. Mai vedem.

Din câte am înțeles, receptorul GPS nu se va conecta prin USB, ci prin conectorul proprietar Asus, cel de alimentare adică. Nu mi se pare o alegere inspirată. Sau poate va permite și conectarea alimentării în același timp. Rămâne de văzut.

Via.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

3 thoughts on “Receptor GPS pentru Transformer Prime

 • April 8, 2012 at 8:05 am
  Permalink

  Frumos din partea lor. Totuși, cred că este o oarecare limitare. Consumă mai mult curent fiind conectat exterior prin portul proprietar și îmi aduce aminte de stick-urile de net ale celor de la Orange/Vodafone/Cosmote/Digi care trebuie să am tot timpul grijă să nu le lovesc.

  Reply
  • April 8, 2012 at 8:09 am
   Permalink

   depinde de cat de mare este; oricum, cu el conectat la tableta, nu prea o mai poti andoca;

   Reply
 • Pingback: » Și acum, să ne înregistrăm pentru GPS (dacă putem)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *