Galaxy Note 10.1 mai la vară, dar cu procesor quad (zvonuri)

Se pare că tableta Galaxy Note 10.1 nu va fi lansată prea curând, ci mai degraba undeva prin vară. Bănuiesc motivele, unul dintre ele fiind legat de performanțele procesorului, sub cele ale competiției. Clar, și eu mă așteptam ca la MWC în Barcelona, Samsung să vină cu o super tabletă, cu super procesor quad și o rezoluție mai bună (nu mai amintesc că vroiam și SGS3). Galaxy Note-ul 10.1 poate fi un astfel de echipament, are potențial, are un design super, numai că i-ar fi trebuit un procesor mai puternic și, dacă mi se permite, o cameră cu un senzor mai măricel, doar 3 Megapixeli nu mai bucură pe nimeni.

Se pare că dual-core-ul la 1.4 Ghz va fi înlocuit cu mult așteptatul quad-core Exynos la 1.5GHz. Nu m-aș mira să apară în specificații și o rezoluție mai mare, măcar una full HD, pentru a se apropia cît mai mult și la acest capitol de eternii rivali de la Apple. Pe de altă parte, nici breasla cu Android, nu stă degeaba. Cât de curând, Asus vor lansa TF700, urmașul lui Transformer Prime, o tabletă cu ecran full HD.

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *