Nokia Lumia 800 în ofertele Orange și Vodafone (în ordine alfabetică)

So, Nokia Lumia 800 și-a făcut apariția în ofertele Orange și Vodafone, principalii operatori de telefonie mobilă de la noi din țară. Vă reamintesc că a fost lansat oficial săptămâna trecută, într-un eveniment susținut de partenerii acestui joint-venture – Nokia și Microsoft.

Este un telefon mișto, care în general mi-a lăsat o impresie plăcută, pe care  îl recomand doar celor care au răbdarea să interacționeze cu el numai prin intermediul Zune, fapt care, personal, mi se pare o povară. Prefer să am mai multă libertate în utilizarea telefonului și a sistemului de operare pe care le plătesc. Nu zic că există sisteme de operare perfecte, toate au bubițele lor, dar nu sunt nici fanul iTunes-ului, nici al Zune-ului.

La Orange, smartphone-ul are prețuri pornind de la 149 Euro (la un abonament nou pe 2 ani în valoare de 35 Euro/lună).  Prețul standard, fără conectare, este în valoare de 469.96 Euro. În lei, la cursul zilei, asta înseamă aproximativ 2054 lei. Hmm, cam scumpuț.

La Vodafone, acesta are prețuri de pornire de la 99 Euro pentru un abonament pe 2 ani în valoare de 99 Euro?!!!??. În schimb, pentru a-l cumpăra la 199 de Euro, trebuie să achitați un abonament de 43 Euro pe luna, tot timp de 2 ani. Mai scump parcă la abonamente la Vodafone. Dar, la liber, costă 449 Euro. Adică, 1962 Lei, preț psihologic, sub cel de la Orange.

Și, ca să pun puțină sare pe foc, pe koyos.ro acesta costă numai 1800 Lei. So, ce facem domnilor operatori?

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *