UX-VJ5 – Gadget audio de la JVC cu andocare pentru iPhone sau iPad

Super tare micro-sistemul audio JVC UX-VJ5 din imaginea de mai sus. Nu? Cu siguranta este dedicat fanilor marcii Apple, in special celor care au un iPad, iPhone sau macar o tableta iPad. Eu am apreciat si prezenta unitatii optice cd-player, chiar daca este un accesoriu care isi pierde din popularitate pe zi ce trece. Desi digitalul este la putere, mai suntem cativa care preferam sa ascultam muzica direct de pe cd-uri audio originale, pentru o calitate superioara a sunetului in primul rand.

In plus, sistemul audio JVC are si un port USB compatibil MP3, intrare auxiliara pentru conectarea altor surse audio, iesire video pentru redarea videoclipurilor stocate pe iThings pe un ecran mai mare si o putere de 30W RMS, destula pentru o camera de dimensiuni mai mici.  Si, daca tineti neaparat, va poate ajuta sa treceti cd-urile audio in format MP3 prin functia USB Recording.

Pe net, am vazut ca are un pret de aproximativ 200 Euro.

Sursa. Intrebare: aveti idee pe unde mai sunt comercializate scule audio JVC la noi in Romania?

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *