Două netbook-uri noi și de la Lenovo, din vară

Se pare ca Lenovo nu-i lasă de capul lor pe cei de la Asus pe piața netbook-urilor. Din câte am înțeles, și ei vor lansa încă două noi modele, IdeaPad S200 cu Intel Atom și IdeaPad S206 cu APU de la AMD; pe ambele tehnologii, să mulțumească pe toată lumea, cu prețuri în jurul a 350 USD.

Cei de la Lenovo au postat pe Youtube un videoclip de prezentare al noului IdeaPad S206. În descrierea lui sunt menționate grosimea de 20.7mm, designul cu un exterior metalic și finisaj lucios pe zona de sprijin a palmelor și în jurul ecranului, funcția Instant On, ecranul de 11.6 inchi cu rezoluție HD și autonomia de (doar) 4 ore.

Videoclipul, mai jos.
 

 
Via.
 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *