Asus Transformer Pad TF300 va fi lansată pe 22 aprilie, în mai multe culori

Conform celor de la Engadget, tableta Asus Transformer TF300 va fi lansata in America de Nord pe data de 22 aprilie, cam într-o săptămână. Nu, nu este modelul cu ecran full HD, aceea fiind tableta TF700.

Din câte știu, configurația nu va fi diferită de cea a Transformer-ului Prime. Va avea tot Nvidia Tegra 3 quad-core, ecran IPS de 10.1 inchi, 1GB memorie RAM, cameră de 8 Megapixeli și stocare de 16 sau 32GB. În SUA, modelul cu 32GB va costa aproximativ 399 USD. Se pare că tableta singură va avea o autonomie de 10 ore, docking-ul aducând un plus de peste 5 ore. Și, opțional, va avea modul 3G/LTE.

Din câte se vede din fotografia de mai sus, aceasta va fi disponibilă în mai multe culori, albastru, argintiu și roșu, pentru a fi pe gustul unui public cât mai divers. De asemenea, nu sunt schimbări mari ale designului față de Prime, veți avea parte de un port USB 2.0, de un slot SDHC dar și de unul microHDMI. Să nu uit, că doar am văzut-o la  Barcelona – carcasa va fi din plastic, nu mai este construită din aluminiu. Deci, pentru cei interesați – GPS-ul va merge.

Nu știu când va fi lansată la noi dar nu ar trebui să așteptăm mai mult de 1 luna. Vom vedea, chiar sunt curios. Mă interesez, detalii cât de curând (sper).

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Asus Transformer Pad TF300 va fi lansată pe 22 aprilie, în mai multe culori

 • April 17, 2012 at 5:49 pm
  Permalink

  In USA va costa 399 dolari in varianta 32GB. Daca transformam in lei.. sigur iese undeva la 2500!

  Reply
  • April 17, 2012 at 5:53 pm
   Permalink

   nope… va fi mai ieftina, trust me… 😉

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *