HTC One X la eMag.ro, cam scumpuț aș zice eu

Super smartphone-ul quad core al celor de la HTC și-a făcut apariția și în stocurile eMag.ro.  Este un terminal pe care am avut ocazia să-l butonez pentru puțin timp la MWC-ul de la Barcelona, impresia fiinală fiind una chiar favorabilă. Arată bine dar are și specificații de top; amintesc doar de procesorul quad-core la 1.5Ghz, de ecranul de 4.7 inchi cu o rezoluție de 1280×720 pixeli, de capacitatea de stocare internă de 32GB sau de camera de 8 Megapixeli cu diafragmă f/2.0. Ce să mai, sună bine, un adevărat mini-computer de buzunar cu Android 4.0.

Pe de alta parte, prețul de 2600 lei nu este de ici de colo, nu este pentru oricine. Am impresia ca noile smartphone-uri încearcă să depășească iPhone-ul la preț. Dar, chiar dacă au specificații  superioare acestuia, nu îl pot depăși în notorietate; așa că, ar fi mai bine pentru acești producători să adopte o politică de prețuri mai realistă. Cumpărătorii de Android sunt un pic mai cu picioarele pe pământ aș zice eu.

În cazul acestui smartphone, unul foarte mișto de altfel, mai degrabă aș opta pentru oferta unui operator de telefonie, pentru că oricum aș avea nevoie de un abonament de date.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *