Panasonic Eluga este aproape, în Germania

Mda, meserișul smartphone Eluga, cu care Panasonic vrea să recucerească Europa, și-a făcut apariția pe amazon.de.  Prețul afișat acolo este de aproximativ 399 Euro.

L-am văzut și pe el la Barcelona, unde am rămas plăcut impresionat de calitatea construcției și de faptul că este un terminal incredibil de subțire (7.8mm grosime). În plus, este un smartphone rezistent la scurgerile accidentale de apă, un fapt nu tocmai de neglijat. Nu de puține ori am auzit de smartphone-uri scăpate în cadă, piscină sau chiar în budă. So, cu Panasonic Eluga nu mai aveți emoții în aceste nefericite cazuri.

Specificații Panasonic Eluga – ecran OLED QHD de 4.3 inchi cu o rezoluție de 960×540 pixeli, procesor dual-core OMAP4430 la 1Ghz, 1GB memorie RAM, Android Gingerbread (versiunea 2.3.5) cu posibilitate de upgrade la Ice Cream Sandwich, cameră de 8 Mpix cu autofocus și stabilizare de imagine, o capacitate de stocare internă de 8GB și acumulator de 1150 mAh.

Mai multe detalii despre el, aici – http://smartphones.panasonic.eu/en/.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *