Mobilă all-in-one de la IKEA, o idee cool – UPPLEVA

Super tare ideea celor de la IKEA. S-au gândit să ofere mobilier modulabil cu echipamente electronice încorporate. Mobilă all-in-one… Cum ar fi? Cum ar fi să avem player-ul bluray încorporat în mobilă? Sau televizorul? Sau boxele? Eu zic că ar fi prea cool.

Totul a pornit de la idee foarte simplă  – eliminarea cablurilor inestetice de care toți ne încurcăm prin living-urile noastre. Știu, se poate face la comandă acest tip de mobilă, dar cu ce costuri? Nu oricine și-ar putea permite. De exemplu, setup-ul din fotografia de mai sus, cu televizor, player și sistem audio cu subwoofer wireless, ar costa aproximativ 960USD. Nu sună deloc rău, chiar deloc.

Ca să nu mai spun că am scăpa de multe bătai de cap cu ștersul prafului printre echipamentele audio-video. Mie mi-ar plăcea un pat cu player audio încorporat, plus docking pentru iPhone… să ascult puțină muzică înainte de culcare…

Avem și un video de prezentare. Este chiar explicit.

Via.

Nu știu când vor lansa primele modele, nu știu dacă vor ajunge prea curând în Românika, dar mi-a plăcut ideea chiar foarte tare.

Alte câteva imagini, mai jos.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *