Tastatură nouă pentru noul iPad (de la Logitech)

Din punctul meu de vedere, pentru a fi eficient pe o tabletă, ai nevoie de o tastatură fizică; valabil și pentru iPad. Unii producători includ acest accesoriu într-un kit alături de tabletă, la Apple trebuie să apelezi la terți.

Deci, for the New iPad, cei de la Logitech vin cu un accesoriu pe măsură – Ultrathin Keyboard Cover, care are rol și de tastatură, și de carcasă care protejează ecranul.

Logitech Ultrathin Keyboard Cover se atașează cu un sistem magnetic de iPad, comunicarea între cele două realizându-se prin bluetooth. Bateriile încorporate în tastatură au o autonomie de șase luni, la o utilizare medie de două ore pe zi. De asemenea, cover-ul dispune de o funcție on/off:  iPad-ul va porni automat în momentul în care cover-ul este deschis și va intra în standby atuncicând acesta va fi închis.

Logitech Ultrathin Keyboard Cover va fi disponibil în Europa începând cu aprilie 2012, la un preț recomandat de 99.99 Euro.
 
Avem si un videoclip de prezentare.
 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *