Gaming-ul pe o tabletă, cu un controller wireless – Merge!

Auzisem că unele jocuri pentru Nvidia Tegra sunt compatibile cu controller-ele de gaming, dar nu am văzut niciodată la lucru așa ceva. Până astăzi.

În videoclipul de mai jos aveți un Asus Transformer Prime la care este conectat un controller Logitech wireless. După cum o să observați, jocurile merg chiar foarte bine. În acest fel, o tabletă cu Android și  Nvidia Tegra, conectată prin portul HDMI la un ecran mai mare, cred că devine o adevărată consolă de gaming. S-ar putea ca, în câțiva ani, console precum PS3 sau Xbox să nu își mai aibă rostul. Totul depinde de cât de tare va avansa tehnologia grafică mobilă.

Deci, videoclipul, mai jos.

 

 
PS. Încercați asta pe un iPad…
 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.