Nikon D3200 este oficial, specificații năucitoare pentru un entry-level

Deci, specificațiile oficiale ale Nikon-ului D3200 și-au făcut apariția pe internet. Sunt cu mult peste cele ale Nikon-ului D5100, de aici și scăderea vertiginoasă a prețului pe care a suferit-o acesta.

Specificațiile cele mai importante – senzor de 24.2 Megapixeli, ISO 100-6400, filmare full HD la 30fps sau HD la 60fps, sistem de focalizare automat în 11 puncte, fotografiere în rafală cu 4 cps, plus un transmițător opțional Wi-Fi care poate realiza conectarea la tablete sau smartphone-uri pentru transferul rapid al fotografiilor.

Ce să mai, amatorii vor fi  încântați de așa un cumul de specificații de top, care fac oarecum de rușine aparate foto din clase superioare, de exemplu pe al meu D5100. Sună bine acest 3200, acum să-l vedem și la lucru. Va fi prezent la vânzare din luna mai, și în România.

Sursa.

PS. Pe de altă parte, Nikon D5100 are un preț foarte bun acum. Foarte bun. Aviz amatorilor.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

4 thoughts on “Nikon D3200 este oficial, specificații năucitoare pentru un entry-level

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *