Ieși în parc și poți câștiga premii mișto de la Asus

În următoarele 3 week-end-uri sunteți invitații celor de la ASUS în parcurile Herăstrău și Izvor. Aici, veți avea ocazia să testați ultrabook-ul Asus Zenbook dar și să câștigați premii interesante.

În fiecare săptămână, vizitatorii care se înscriu la tombolă au ocazia să câștige o tabletă Asus Transformer TF101. În plus, cei care vor ieși la plimbare cu portabile sau tablete marca Asus, vor intra automat la tragerea finală ce are ca premiu un ultrabook Zenbook. Deci, Asus au pus la bătaie 3 tablete și un ultrabook.

Și, ca să nu veniți degeaba cu laptopurile sau tabletele, la fața locului veți avea acces la internet. De asemenea, cei de la Asus promit și alte surprize plăcute, sper ca vremea să la fie favorabilă.

Asus Mobility Tour se va desfășura în acest fel:

– pe 21-22 aprilie în Parcul Herăstrău, la roata mare;

– pe 28-29 aprilie în Parcul Izvor;

– pe 5-6 mai, tot în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *